Konspiration?

Ahhh, konspirationsteorier värdiga en spionthriller så här på eftermiddagen!  :-)

image129"Efter kampen om Irak följer befrielsen av Palestina, säger al-Qaidagrundaren Usama bin Ladin i sitt senaste budskap i en videofilm på nätet", rapporterar Aftonbladet, DN och SvD. "Det 56 minuter långa budskapet på lördagen anklagar han USA för att försöka ta kontroll över Mellanöstern med Iraks regering som mellanhand, uppger USA-baserade Site - en hemsida som på nätet övervakar extremistorganisationer." "- Vi ska utvidga vårt jihad (heliga krig), försäkrar han palestinierna."

Bloggaren Svensson skriver: "Bin-Laden har tydligen uttalat sig igen. Om han finns förstås. Annars är det en CIA-agent som uttalat sig. Vi kan faktiskt inte veta." "Om det är Bin-Laden och Al-Qaida som uttalar sig är det hela bara ett cyniskt spel. Man försöker utnyttja palestinafrågan i sitt eget syfte." "Om det är CIA som uttalar sig vill man sprida illusioner om vad det eventuellt existerande Al-Qaida gör och tycker i syfte att stärka stödet i väst för ockupationsmakten Israel och minska stödet för kampen mot USA.s ockupation av Irak."

Jinge skriver: "Den organisation som sprider dessa sensationella hotelser är SITE INSTITUTE."Site Institute startades 2004 av Rita Katz and Josh Devon. Rita Katz är israel och hennes far har anklagats och dömts för spioneri i Irak mot Saddam Hussein. Söker man på nätet, vilket svenska journalister borde ha gjort, så finner man mängder med texter som direkt hävdar att Site Institute har mycket nära band med den israeliska underrättelsetjänsten Mossad och dess propagandautskott Memri."

I bloggen "Befria media" kan vi läsa: "Svd och DN rapporterar direkt fran grottan i helvetet dar Bin Laden och ett par andra analfabeter sitter med sitt grusblandade ris och njuter av sand." "SvD fortsatter med anklagelser mot USA och judendomen, precis som Bin Laden, nu kan man inte langre se om det ar Bin Laden eller SvD's egen syn som man skriver om."

Vad tror ni? Lever Bin Ladin eller inte? Är det USA/Israel som behöver en fiende? Eller är det Al-Qaida som börjar få slut på folk och försöker värva palestinier? Själv lutar jag nog åt CIA/Mossad-spåret... De har mest att vinna på hotet från Al-Qaida, eller?
Länkar till andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: yeslove

Enligt Benazir Bhutto är Usama Bin Laden mördad av Omar Saeed Sheik.

http://yeslove.happysoft.com/2008/01/04/bbc-censurerar-benazir-bhuttobin-laden-mordad-av-911-finansiar/

Enligt tidigare italienske presidenten Francesco Cossiga har Silvio Berlusconi förfalskat åtminstone ett bin Laden band.

http://yeslove.happysoft.com/2007/12/09/italiensk-ex-president-911-ar-falskflaggad/

2008-01-04 @ 13:57:18
URL: http://yeslove.happysoft.com

Kommentera gärna inlägget här.
Jag kommer att svara dig här i min egen blogg, så välkommen tillbaka!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0